Langer genieten van het mooie weer? Dat kan met een tuinhuis van Houbrechts!


Twijfelt u of u uw tuin wel of niet moet verrijken met een tuinhuis? Wij garanderen u dat een tuinhuis van Houbrechts echt de beste keuze is voor uw tuin. Dit zijn dé drie grootste voordelen van een tuinhuis.

1. U kunt langer van uw tuin genieten 

Laat u een tuinhuis bouwen, dan creëert u in feite een extra zithoek in de tuin. Het is er bijvoorbeeld heerlijk vertoeven in de lente en herfst. Ook op koude dagen is het aangenaam in het huisje, omdat de warmte onder het dak van het tuinhuis blijft hangen. Daar komt nog bij dat u niet nat wordt, want onder het dak van een tuinhuis zit u zelfs bij de hardste stortbui lekker droog. Daarnaast bestaan er ook tuinhuizen met een overkapping: zo zit u lekker koel in tijdens warme zomerdagen. Kortom: met een tuinhuis geniet u langer van uw tuin, ook in de koudere maanden van het jaar.

2. Een handige opbergplek voor gereedschap

U kunt het tuinhuis inrichten als extra zithoek, maar u kunt hier ook een praktische ruimte van maken. Staat uw garage of schuur al helemaal vol? Verplaats dan een deel van uw spullen naar de tuinberging. Nog een bijkomend voordeel: de tuingereedschappen die u er bewaart, zijn dichter bij de hand voor wanneer u in de tuin wilt werken. Een tuinhuis is ook handig om bijvoorbeeld brandhout te stockeren.

3. Bescherm uw planten tegen de koude

Sommige planten overleven de koude wintermaanden in België of Nederland niet. Tenminste niet als u ze gewoon buiten laat staan. Heeft u binnen geen plaats om de planten te houden? Dan is een tuinhuis een handige plaats om uw planten te laten overwinteren. In het warme en beschutte tuinhuis komen de planten gegarandeerd de winter door. Aan het einde van de winter zet u de planten gewoon weer buiten, zodat u er iedere dag van kunt genieten.

Een kant-en-klaar tuinhuis of eentje op maat?

Bent u overtuigd van de voordelen? Dan kunt u uw tuin dit voorjaar nog verrijken met een prachtig tuinhuis van Houbrechts. Tussen het grote aanbod van Houbrechts tuinhuizen vindt u altijd wel een tuinhuis dat bij u en uw tuin past. Of u nu een kant-en-klaar tuinhuis wilt kopen of een op maat (rekening houdend met onze afmetingen en materialen) wil laten maken!





Kom langs in onze toonzalen of contacteer ons voor meer informatie!

$show=/p/contact.html

Laatste updates_$type=slider$snippet=0$cate=0$hide=post$au=0$cm=0

In de kijker_$type=sticky$count=4$cate=1$hide=home$au=0$cm=0

Naam

acties,4,agenda,8,events,5,in de kijker,40,nieuws,69,nieuwsbrief,12,
ltr
item
BLOG | Houbrechts Bouwmarkt - Alken: Langer genieten van het mooie weer? Dat kan met een tuinhuis van Houbrechts!
Langer genieten van het mooie weer? Dat kan met een tuinhuis van Houbrechts!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhG986pmSxz-Y_YL4_vVFwpO2dWYEG4QxxklFGFHmtV9fErEKuVSOvcKSe6rxXnWovVtAZchCeyV1TM4oqYB1cXoz7khlK7d2U7rZPfHiSiRMYlCYEJx_ZGw_4Ga40LwkTQhV447cqh9U/s640/070-houten-bijgebouwen-houbrechts.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhG986pmSxz-Y_YL4_vVFwpO2dWYEG4QxxklFGFHmtV9fErEKuVSOvcKSe6rxXnWovVtAZchCeyV1TM4oqYB1cXoz7khlK7d2U7rZPfHiSiRMYlCYEJx_ZGw_4Ga40LwkTQhV447cqh9U/s72-c/070-houten-bijgebouwen-houbrechts.jpg
BLOG | Houbrechts Bouwmarkt - Alken
http://houbrechtsplastiebouw.blogspot.com/2019/03/langer-genieten-van-het-mooie-weer-dat.html
http://houbrechtsplastiebouw.blogspot.com/
http://houbrechtsplastiebouw.blogspot.com/
http://houbrechtsplastiebouw.blogspot.com/2019/03/langer-genieten-van-het-mooie-weer-dat.html
true
3370418202942526090
UTF-8
Alle content geladen Geen content gevonden BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIVE ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaat gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy